.

.

TOTS 21

Imatge de la signatura de l’acord entre el Grup Mimara i Al Quality Care, del Grupo Avintia. Foto: Cedida

AI Quality Care, companyia del Grupo Avintia especialitzada en el desenvolupament de projectes immobiliaris destinats al sector sènior i altres usos sociosanitaris, durà a terme un projecte clau -des de l’adquisició de terra fins a la gestió de la promoció immobiliària- a Tarragona per al Grup Mimara, experts en la creació de llars responsables per a gent gran i que gestiona actualment més de 730 llits. L’operació, assessorada per la consultora immobiliària Colliers, s’ha concretat mitjançant la signatura d’un contracte d’arrendament entre les dues parts.

El projecte, ubicat a l’Avinguda d’Andorra de Tarragona i amb el nom comercial de Mimara Tarragona, suposarà una inversió de 8,2 milions d’euros i té prevista la seva obertura a finals del 2024.

Una construcció intel·ligent amb més de 100 places 

La nova residència tindrà una extensió de gairebé 5.000 metres quadrats, amb una superfície construïda de 4.714 m2 (2.803 m2 sobre rasant i 1.911 m2 sota rasant), distribuïts en 5 plantes i 3 soterranis. En total, la nova residència comptarà amb 100 places i 20 places de centre de dia, cosa que dotarà la ciutat d’un espai d’atenció molt necessari per a la gent gran i les famílies.

El projecte està pensant que tingui unitats de convivència de mida òptima en plantes totalment independents, cosa que ajudarà a la sectorització en cas de necessitat d’aïllament, disposarà d’espais oberts, sales de fisioteràpia, teràpia ocupacional, farmàcia i sales per a les famílies que vinguin al centre, fent-ne un espai de convivència social.

A la signatura hi ha participat: Miguel Márquez, fundador de Grup Mimara; Javier Alarcón, administrador de Grup Mimara; Héctor Mendoza, director financer de Grup Mimara; Antonio Martín Jiménez, president de Grupo Avintia; Juan Antonio Carrero, director de negoci immobiliari de Grupo Avintia Real Estate; i Paz Membibre, Directora de negoci de Senior Living d’Avintia Immobiliària.

Antonio Martín Jiménez, president de Grupo Avintia, ha agraït a Mimara la col·laboració que ara comencen: “Aquest primer contracte que signem les dues companyies, estem segurs que és el començament d’una fructífera relació en què desenvoluparem junts altres projectes actualment en estudi, tan importants com aquest, que venen a cobrir una necessitat en la societat d’avui dia amb els estàndards de qualitat més grans”.

Miguel Márquez, fundador de Mimara, recalca la importància d’aquest esdeveniment: “Estem entusiasmats i amb moltes ganes d’anunciar la futura construcció del nou centre residencial Mimara Tarragona. Agraïm especialment a Antonio Martín i Avintia per col·laborar amb nosaltres en aquest primer projecte entre les dues empreses, que redefinirà el sector residencial de gent gran a Tarragona. Estem segurs que amb aquesta acció s’obrirà una nova etapa a la ciutat per continuar garantint el benestar dels més grans i la seva atenció personalitzada”.

El projecte, gestionat per Grup Mimara, amb més de 20 anys d’experiència al mercat residencial sènior, donarà ocupació directa estable a més de 50 persones. Així mateix, serveix per a reforçar la consolidació i expansió del grup sociosanitari com un referent al sector al nostre territori, que ja compta amb la gestió de sis residències a Tarragona -sumant Mimara Tarragona-, a més d’estar present a Sòria (Tardelcuende, Valdeavellano de Tera i Almazán), a Barcelona (Pedralbes), a Sevilla (Tomares), a Múrcia (Múrcia capital), a Astúries (Valdesoto) i amb la previsió d’obertures de noves residències.

Redacció