.

Imatges de la jornada. Fotos: Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

La quarta edició de la Festa de l’Esport va tornar a omplir aquest 18 de novembre la Zona Esportiva Municipal (ZEM) de centenars de persones que van respondre a les nombroses activitats programades de manera totalment gratuïta per la Regidoria d’Esport i un total de vint-i-nou entitats i col·lectius col·laboradors. Aquesta gran resposta de públic es va produir malgrat el canvi de data provocat per raons meteorològiques (primer s’havia programat per al 28 d’octubre) i el mal temps d’aquest diumenge. L’organització va repartir un total de 430 samarretes a les persones que van participar en cinc o més activitats i 150 més als voluntaris de les entitats i organització.

El regidor d’Esport, Raúl García, ha volgut ressaltar la implicació de les entitats amb la realització de la Festa de l’Esport i la difusió que se’n fa a les escoles del municipi, fent que nens i nenes esperin aquesta celebració per participar-hi. També ha destacat que any rere anys s’ha anat ampliant i diversificant la programació amb novetats. En aquesta ocasió, les novetats han estat les classes de boxa, tallers de teles acrobàtiques i exhibició, classes de karate, classe de pilates i hipopressius, possibilitat de provar el rocòdrom i bateig de mar de busseig a la piscina. A més, es va fer la cursa de relleus afegint com a novetat un Meeting d’atletisme, on es van poder veure atletes federats de la categoria absoluta, entre ells, l’olímpica Berta Castells, el campió de Catalunya i Espanya en disc Aaron Sola i l’actual campiona del món d’atletisme de veterans Maria José Carabante.

També hi va haver una zona destinada als estands dels clubs i entitats, servei de bar, i es va cloure la Festa amb coca i xocolata per a tothom.