.

Imatge de la sortida que es va fer recentment al mirador de les Tres Creus. Foto: Cedida

El DiR Golf Costa Daurada proposa als seus socis i amics una activitat de cara al 26 de maig, una ruta en bicicleta de muntanya fins al Niu de l’Àliga, a Alcover, un lloc icònic ja que acull la que és una de les piscines naturals més conegudes de les comarques de Tarragona. Sense obviar que el paisatge i salts d’aigua fan d’aquest indret un lloc d’obligada visita pels amants de la natura.

El pla és sortir a les 9 hores de l’hotel situat davant la Torre dels Vents a Tarragona. Des d’allí, i comandats per Toni Navarrete, bike patrol del DiR Golf Costa Daurada, pedalarem fins a Alcover en una ruta que, entre l’anada i la tornada, suma 55 quilòmetres, amb un desnivell de 500 metres.

Segons Navarrete, el nivell d’exigència és mig-baix i la sortida té una durada estimada d’entre quatre i cinc hores, comptant el temps que dedicarem a gaudir del Niu de l’Àliga.

La convocatòria és oberta tant a socis com a no socis del Golf Costa Daurada i s’hi pot participar amb una MTB convencional o bé elèctrica. Això sí, abans cal fer la inscripció trucant al 977 653 361.