.

Els més de 1.100 professionals de la companyia, a la sala Alexandria de PortAventura Convention Centre. Foto: Cedida

PortAventura Business & Events ha acollit el multitudinari kick-off anual de l’àrea de Consultoria SAP de SEIDOR, companyia especialitzada en serveis i solucions tecnològiques, al qual van assistir més de 1.100 professionals de tecnologia SAP. Durant la trobada, l’organització va celebrar els bons resultats comercials aconseguits l’any 2023 i va presentar els seus objectius de negoci de cara a 2024.

En el transcurs de dues jornades de reunions, SEIDOR va aprofitar les àmplies capacitats de PortAventura Convention Centre. La trobada es va iniciar a la sala Alexandria, amb una intervenció del director de desenvolupament de negoci SAP de SEIDOR, Estanis Font, i del Managing Director Operations & Finance de PortAventura World, Fernando Aldecoa. Tots dos van posar el focus en les claus de creixement del negoci de SEIDOR i en l’acceleració generalitzada tant de la transformació digital com del teixit empresarial.

Entre els temes abordats, va sobresortir el relatiu a la importància creixent i a l’èxit de ‘SAP S/4 HANA Cloud Public Edition’, destacant el seu impacte en les companyies, en oferir-los una plataforma àgil i escalable per a la gestió de dades i processos.


Altres notícies:


Així mateix, durant diverses intervencions de la primera jornada es va posar l’accent en el propòsit de SEIDOR sobre “humanitzar la tecnologia”, buscant sempre un impacte positiu en les persones i en l’entorn a través de la implantació i desenvolupament de projectes tecnològics.

El Managing Director de PortAventura World, Fernando Aldecoa, i el director de negoci SAP de SEIDOR, Estanis Font. Foto: Cedida

A la sala Harvard de PortAventura Convention Centre, es van dur a terme diverses activitats, que es van combinar amb moments de networking en la lluminosa sala Barcino. L’esdeveniment va culminar amb un sopar còctel a la sala Cartago, on els convidats van gaudir d’un ambient animat i de distensió.

Durant la segona jornada, es va dur a terme una activitat de team building, amb l’objectiu d’enfortir els llaços entre els membres de l’equip i fomentar la seva capacitat de col·laboració. El dia va finalitzar amb un lliurament de premis a l’àrea temàtica de Far West, a PortAventura Park.

A més de l’estimulant agenda de l’esdeveniment, els participants van tenir l’oportunitat de gaudir de les comoditats i l’encant de l’Hotel PortAventura i Hotel Carib. Tots dos allotjaments ofereixen un ambient confortable, perfecte per a complementar l’experiència d’un esdeveniment d’aquestes característiques.

PortAventura Business & Events i SEIDOR comparteixen el seu compromís amb la innovació i la sostenibilitat. Amb una cartera integral de serveis i solucions, així com presència en 45 països, SEIDOR treballa en estreta col·laboració amb els seus clients per a impulsar la seva transformació digital i promoure pràctiques orientades a promoure la sostenibilitat social i mediambiental.

SEIDOR és una consultora tecnològica que ofereix un portafoli integral de solucions i serveis d’innovació, analyticsworkplace o ciberseguretat, entre altres serveis, i que compta amb una plantilla formada per més de 9.000 professionals. Té presència directa en 45 països d’Europa, Amèrica Llatina, els Estats Units, Orient Mitjà, Àfrica i Àsia, prestant servei a més de 8.500 clients com SAP, Microsoft, IBM, Adobe, Salesforce, Google, AWS o Cisco.