.

.

TOTS 21

Agents dels Mossos d’Esquadra, en una imatge d’arxiu

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Camp han detingut aquest cap de setmana un home de 22 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Salou, per un robatori amb força a Reus i dos homes de 24 i 25 anys, de nacionalitat dominicana i colombiana, veïns de Cambrils, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a la mateixa localitat.

Domicili ubicat al carrer Sant Jaume de Reus

Al voltant de les 04.00 hores del dissabte una persona va alertar la policia que havia vist tres nois saltant a un balcó d’un immoble. Ràpidament, els mossos es van desplaçar al lloc i, mentre accedien per l’escala, van veure com per la porta del primer pis sortia corrents un home vestit de fosc escales amunt.

Els agents van poder interceptar-lo i detenir-lo. En relació als altres dos autors, el testimoni va informar que havien fugit corrents al poc temps d’alertar al 112.

La policia va localitzar entre d’altres objectes un ordinador portàtil, una tablet i un MP3 portàtil, al costat de la balconera trencada, preparats per endur-se’ls.

Domicili ubicat al carrer Xalet del Bau de Cambrils

Pels volts de les 01.00 hores de dilluns, es va rebre avís informant d’uns forts sorolls a l’interior d’un habitatge.

Els mossos, en arribar al carrer ressenyat, van veure corrents a dues persones en direcció a la Riera d’Alforja. Els agents van poder aturar-los a l’alçada de la Plaça Creu de la Missió.

Després de diverses gestions, la policia va constatar que els dos homes que havien aturat havien accedit acompanyats d’altres dues a l’interior d’un domicili forçant la porta principal d’accés i, en adonar-se que arribava la policia, havien fugit del lloc corrents sense arribar a sostraure cap objecte de l’interior de l’habitatge.

Els investigadors no descarten futures detencions al respecte ja que continuen treballant per esbrinar la identitat de la resta d’autors d’ambdós robatoris.

Els detinguts, que acumulen tres antecedents policials per delictes contra el patrimoni, van passar diumenge i dilluns a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.