.

El Club Rugby Tarragona

Seguint una iniciativa que s’encetà l’any passat a nivell dels clubs de rugby catalans, aquest cap de setmana del 18 i 19 d’octubre, es faran diverses accions amb l’objectiu de donar suport a les associacions que lluiten contra el càncer de mama. La primera acció en aquest sentit ha estat la realització d’un cartell que es pot veure a través dels canals socials de molts clubs de rugby; així mateix en els camps es duran a terme diferents activitats per donar suport a la causa. El Rugby Tarragona no serà una excepció, i tot i que el Primer Equip juga fora de casa, el dissabte el camp del Tarragona es vestirà de rosa.

3a jornada lliga S16 i S18 i 4a DHC sènior

Dissabte 18 d’octubre els equips de les categories S16 i S18 jugaran el partit corresponent a la tercera jornada de lliga; els infantils es desplaçaran al camp del RC Cornellà on jugaran a les 12 del migdia. L’equip està molt animat després d’haver aconseguit una àmplia victòria contra Gòtics aquest diumenge passat.Els Sub18 jugaran a casa el mateix dissabte a les 15h. contra Barça Rugby i ho faran també amb els ànims renovats després de la dura derrota contra Sitges RC el passat dissabte.

El diumenge el Primer Equip Sènior es traslladarà a Torroella per jugar contra els Senglars a les 12 del migdia la 4a jornada de la liga de Divisió d’Honor Catalana. Els tarragonins han aconseguit dues victòries consecutives contra Cornellà RC i Martorell i ocupen el 5è lloc del Grup A liderat per Gòtics RC.

El Rugby Tarragona organitza cursos de formació

Un dels objectius estratègics del Club Rugby Tarragona i de la Comissió Esportiva és incrementar el nombre de tècnics i capacitar-los per a l’exercici d’aquestes funcions. Per aquest motiu està prevista una formació de 36 hores de durada per al curs de Nivell I d’entrenador que tindrà lloc probablement durant el mes de desembre (concentrada en dos caps de setmana). El preu del curs és de 50 euros per als socis i 200 euros  per als no socis.

El curs serà teòric i pràctic i es tractaran temes tècnics, pedagògics, sobre la condició física, el reglament i la seguretat. Aquesta oferta formativa està adreçada a totes les persones que ara o en un futur vulguin exercir d’entrenadors, tot i que no necessàriament aquesta temporada.Les persones interessades en assistir-hi hauran de trametre un correu a  info@rugbytarragona.com