.

.

TOTS 21

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Roda de Berà, conscients que la millor forma d’arribar als joves avui en dia és mitjançant eines de comunicació 2.0, va decidir recentment posar a disposició del jovent una línia de Whatsapp, la plataforma de missatgeria instantània de moda.

Mitjançant el número 607 273 984, els nois i noies de Roda de Berà poden fer propostes, consultes ràpides, informar-se sobre els serveis que ofereix el PIJ, respondre dubtes o bé concertar una cita amb el tècnic de Joventut. Aquesta eina és actualment la millor aliada per apropar-se de forma més directa als joves, els qui també utilitzen
el Facebook i el perfil a Instagram del Punt d’Informació Juvenil.

A més a més, la iniciativa respon a un dels objectius de l’àrea, apropar l’Ajuntament als joves, arribant als nois i noies del municipi d’una manera més àgil per donar resposta a les seves necessitats.

Manel González, regidor de Joventut, ha animat als joves que ho desitgin a enviar un missatge de Whatsapp “per ser agregats a una llista de difusió i estar assabentats de totes les novetats i futurs esdeveniments que organitzem des del servei, i de totes les notícies que siguin d’interès”, ha assegurat. “Volem potenciar d’aquesta forma la comunicació amb els joves, que sàpiguen que disposen d’aquest canal davant qualsevol problema o dubte que hi pugui sorgir”.