.

El Numancia ha remuntat un 0-1. Foto: Nàstic

El Nàstic ha fet el passarell avui a l’estadi de Los Pajaritos de Sòria, en caure de manera inapel.lable per 3-1 contra el Numancia. Les alarmes estan enceses al conjunt tarragoní. L’equip d’Iñaki Alonso no reacciona.

Els gol de Rubén Mesa -aquest, per partida doble- i Mancebo han donat la volta al partit ja que els grana s’havien avançat al minut 9 amb un gol de Quintanilla i dominaven plàcidament el primer temps. Parra ha aturat un penal, però el seu esforç ha estat infructuós.

Ha estat un incomprensible cara i creu dels grana que dominaren els locals a la primera part amb solvència i generant ocasions, per enfonsar-se completament al segon temps. Després d’un primer xut de Pablo Fernández a les mans del porter arribaria el gol visitant, fruit d’un córner picat per Andy Escudero, que Guillermo pentinaria i Quintanilla remataria a la xarxa.

Ha estat aleshores quan els grana no han rematat el partit i s’han relaxat esperant la mitja part. A la represa, l’escenari ha fet un gir de 180 graus i els locals ja han avisat aviat amb un remat de Fer Román que ha anat de poc que no entrés. Era l’avís, perquè aleshores ha arribat el primer dels dos penals, fruit d’una badada de Gorostidi. Parra ha rebutjar el xut de Rubén Mesa, però el rebuig l’ha aprofitat Mancebo per fer l’empat.

No havien passat dos minuts i Rubén Mesa avançaria els sorians en rematar suaument una centrada de Carrillo, que havia entrat a la segona part com un brau. D’un servei de cantonada arribaria el tercer i definitiu gol, obra de nou de Rubén Mesa, que esperava la bimba dins l’àrea per afusellar Parra. Aquest aturaria de nou un segon penal, que evitaria una trista golejada.

Fitxa tècnica

Alineacions:
Numancia: Ayesa, Valín, Román, Pérez, Pol, Sánchez (Carrillo 46′), Bonaldo, Arranz, Muñoz (Cotán 78′), Mancebo (Tamayo 90′) i Mesa (Mahicas 87′)

Nàstic: Parra, Tirlea, Josema, Quintanilla, Oriol, Montalvo, Gorostidi (Montes Arce 71′), Andy (Bonilla 76′), Rey (Marc 60′), Pablo (Álvarez 71′) i Guillermo (Lupu 76′)

Gols: 0-1, Quintanilla (9′); 1-1, Mancebo (53′); 2-1, Mesa (67′); 3-1, Mesa (70′)

Àrbitre: Daniel Palencia Caballero, del col.legi basc

Targetes grogues: Quintanilla, Josema i Oriol