.

Classe de Zumba a l'aire lliure

TennisPark ha presentat avui el planning del Gimnàs per la nova temporada on hi destaca  l’esforç que s’ha fet per incrementar el nombre de classes dirigides, que ara serà de 46 a la setmana, incloent-hi els matins de dissabte i diumenge.

A fi efecte de donar resposta a les necessitats dels socis i, alhora, oferir un programa renovat i atractiu, cada setmana es programaran un total de 21 activitats diferents, guiades per una desena de monitors amb contrastada experiència.

“Amb aquesta àmplia oferta és molt fàcil que el nostre soci, amb independència de quines siguin les seves pretensions, trobi aquella activitat que més encaixi amb el seu tarannà i expectatives”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark.

Així l’ampli ventall de propostes del Club de Cala Romana inclou des de les reeixides classes de Zumba fins a activitats més relaxades com el Taitxi o el Hatha ioga, passant pels Balls de saló o Latin dance o classes pensades per esprémer les capacitats físiques dels assistents com ara el Spinning global, Cross evolution o Abdominals express. La millora de la salut física també s’ha tingut en compte i per això es programen  les classes d’Esquena sana, Funcional tono o Ioga dinàmic. La gran demanda d’activitats lligades al running té resposta amb la classe Outdoor Running Club i les més lligades a la cura per l’aspecte físic es treballaran a les sessions com són Glutis Style.