.

L’alumnat en el moment d’ajudar a carregar totes les joguines aconseguides. Foto: Cedida

L’alumnat de cinquè curs de primària de l’Institut-Escola l’Arrabassada de Tarragona ha estat treballant en un projecte molt solidari. La idea va sorgir a la tornada del període de vacances de Nadal, on cadascun dels estudiants va explicar tot el seguit de joguines que Ses Majestats els Reis d’Orient i l’estimat Tió els havia portat.

Arrel d’això van pensar en què no tots els nens i nenes de Tarragona eren igual d’afortunats i van decidir posar en marxa un projecte solidari. Aquesta idea tenia com a objectiu portar a terme una recol·lecta de joguines, peluixos, disfresses i llibres.

La il·lusió ha presidit un projecte creat pels mateixos estudiants. Foto: Cedida

Els alumnes van estar buscant quines organitzacions d’àmbit local estaven interessades a recollir les joguines i s’hi van posar en contacte. Aleshores va ser quan a través de la crida i l’ajuda de totes les famílies de l’escola, es van poder recollir més d’un centenar de joguines on la premissa era que fossin noves o en molt bon estat, no sexistes i no bèl·liques.

Recentment s’ha concretat l’entrega i la felicitat de les dues parts va ser immortalitzada amb diferents imatges. L’Institut-Escola l’Arrabassada vol agrair la col·laboració a Caritas Tarragona i a totes les entitats que dediquen els seus esforços a la gent que més ho necessita.