.

Imatge d'arxiu del Ballet Rus representant "El Trencanous"

Els amants del ballet poden estar contents. “El Trencanous” torna a Tarragona el proper dissabte 22 de novembre a les 21.00 hores al Palau de Congressos de Tarragona. La cèlebre companyia russa representarà el ballet del Txaikovski, un dels més representats per festes nadalenques mundialment. Al ballet es podrà reviure la fantasia dels protagonistes, Clara i el Trencanous, els quals ens endinsaran dins un conte fantàstic amb personatges fabulosos que ens delectaran amb les seves danses acompanyades per la música insuperable de Txaikovski, el compositor més admirat pel que fa a la música per ballets.

Un ballet fundat fa 25 anys

Fundat el 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev, el Ballet de Moscou està format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos com el Bolshoi o el Stanislavsky i és, avui dia, una de les companyies més importants del seu país. Des de la seva fundació ha realitzat més d’un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món: Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc.

El 1991 la companyia fou escollida pel genial Rudolf Nureyev per fer la seva darrera gira per Europa. El Ballet de Moscou compta amb un repertori extens on destaquen títols com ‘El Llac dels Cignes’, ‘Trencanous’, ‘La Bella Dorment’, ‘El Somni d’una Nit d’Estiu’ i les seves últimes produccions: ‘Carmen’, ‘Don Quixot’ i ‘Romeu i Julieta’.

Localitats

Les entrades per aquest esdeveniment es poden adquirir a la Llibreria La Rambla de Tarragona  i a www.4tickets.es/balletdemoscu . També hi ha un preu especial per a grups de més de 12 persones a 20€.