.

.

TOTS 21

Imatge dels diners intervinguts. Foto: Guàrdia Urbana

La Unitat de Delinqüència Urbana de la Guàrdia Urbana, conjuntament amb la Unitat d’Investigació de Tarragona dels Mossos d’Esquadra han realitzat aquesta matinada un operatiu contra la salut pública al barri de Campclar, que ha finalitzat amb dues persones detingudes per tràfic de drogues.

La intervenció que s’ha dut a terme al voltant de les 6h del matí, s’ha fet al domicili de les persones investigades i s’ha intervingut, entre d’altres: 76 grams d’heroïna (60 en roca i 16 preparats en dosis), 5 grams de cocaïna en roca, mil euros en efectiu, 1 telèfon mòbil i 1 llibreta amb anotacions.

Durant la fase d’investigació, que va iniciar la Guàrdia Urbana, ja es va actuar en diferents dies i en el marc dels dispositius de vigilàncies es van intervenir fins a cinc dosis, entre heroïna i cocaïna, en les diverses intervencions.

Els dos detinguts, amb nombrosos antecedents, són un home i una dona veïns de Tarragona, de 45 i 44 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. En aquests moments resten en dependències policials de Mossos a l’espera de passar davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.