.

.

TOTS 21

Entrega de diplomes a l'Ajuntament de Cosntantí. Foto: Cedida

Entrega de diplomes a l’Ajuntament de Cosntantí. Foto: Cedida

Constantí ha fet entrega aquesta tarda dels diplomes dels cursos de formació ocupacional. L’Escola d’Adults i l’Oficina Municipal de Treball, en col·laboració amb IDFO- UGT mitjançant l’empresa Criteria RRHH, han realitzat durant les darreres setmanes tres cursos de Formació Ocupacional subvencionats íntegrament pel SOC, i adreçats principalment a persones demandants d’ocupació tot i que també s’ha permès l’accés a persones que ja es troben prestant els seus serveis en els sectors de la Química, Atenció a les persones dependents i Hosteleria. Els cursos realitzats han estat: -Prevenció de Riscos laborals en l’àmbit de la Indústria Química (60 hores) / -Cures pal·liatives a malalts terminals (30 hores) / -Manipulació d’Aliments (10 hores).

Un total de 70 persones han rebut una formació  especialitzada per a millorar les seves competències professionals i poder aconseguir millorar els seus currículums per tal de tenir majors possibilitats d’inserció en el mercat laboral. Entre els inscrits destaca sobretot la presència de col·lectius amb dificultats d’inserció laboral com són els joves i les dones.

L’acte ha comptat amb la presència de Carme Tomàs, cap de RRHH de l’empresa de formació CRITERIA que ha destacat “la gran acollida que han tingut els cursos a Constantí” i ha afegit que “ben aviat s’oferiran nous cursos de formació especialitzada”.

Per la seva banda, l’alcalde Oscar Sánchez ha subratllat que “els cursos que s’han realitzat responen als perfils laborals que les empreses del territori estan demandant” i ha recordat “l’esforç que està fent l’Ajuntament de Constantí en els plans d’ajuts i subvencions a les empreses que contractin aturats del municipi”.