.

.

TOTS 21

A l’acte de lliurament dels trofeus va estar present Elisa Vedrina, consellera d’Esports de l’Ajuntament, acompanyada pel vicepresident de Relacions Institucionals del CET, Francesc Vives.

El passat dissabte es va celebrar al pavelló de Campclar, la cloenda de la 38a edició del Torneig Municipal de Futbol Sala del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona que, per primera vegada, s’ha desenvolupat amb el control tècnic a càrrec del Consell Esportiu del Tarragonès. Un total de 21 equips han participat aquesta temporada en la competició, que s’ha celebrat des del mes d’octubre fins al passat cap de setmana.

L’acte, va estar precedit pels partits de les finals del Torneig de Cloenda, i també va servir per lliurar el guardó al 1r equip classificat de la lliga regular, que va ser Peluqueria Rocío.

Els quatre primers classificats del Torneig de Cloenda han estat:

1r.  New Team

2n. Happy Money Reus

3r.  Reale Lemon

4t.  Old Leyends

A l’acte de lliurament dels trofeus va estar present Elisa Vedrina, presidenta del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, acompanyada pel vicepresident de Relacions Institucionals del CET, Francesc Vives.