.

Obres al Mercat Central en una imatge d'arxiu

Obres al Mercat Central en una imatge d'arxiu

El membre del Consell d’Administració d’ESPIMSA i regidor del Grup Municipal de CiU, Xavier Quintana, ha sol·licitat avui formalment realitzar una visita d’obres al Mercat Central de Tarragona.

El Grup municipal de CiU ha denunciat reiteradament la falta de transparència pel que fa a la situació real de les obres del Mercat, “una manca de transparència que s’acompanya d’una incapacitat política per part del govern Ballesteros que ha impedit acords amb els grups polítics, amb els paradistes del Mercat i fins i tot els veïns de la zona” diuen.

Així mateix, el regidor Xavier Quintana, denuncia que la Presidenta del Consell d’Administració d’ESPIMSA, Patrícia Anton, es nega a facilitar la documentació relativa a l’estat del finançament de les obres que es va sol·licitar fa una setmana.

El grup municipal de CiU ha expressat en nombrosos ocasions la seva preocupació pel desenvolupament de les obres i pels problemes de finançament relacionats amb les obres del Mercat Central. “Problemes que han estat reconeguts pel propi Govern, però que han estat incapaços d’afrontar amb maduresa política i responsabilitat” declaren. El projecte del Mercat Central “pateix de la incapacitat de Ballesteros per fer complir els compromisos del govern espanyol amb Tarragona” afegeixen. Ala vegada, recorden que tant els governs del PP com del PSOE van comprometre’s a finançar part de l’obra i que “Ballesteros ha estat incapaç de fer-los complir la promesa”.

El grup municipal de CiU ha fet extensiva a tots la resta de grups municipals la sol·licitud de visita d’obres al Mercat Central.