.

Auriga Serveis Culturals proposa per a les nits d’aquest estiu una ruta gastronòmica amb la col·laboració de l’Associació de Restauradors de l’Eixample de Tarragona ART(e).

Un espectacle de Tàrraco Viva a l'Amfiteatre

Les activitats dutes a terme per Auriga es caracteritzen per aconseguir “un equilibri entre el rigor conceptual i una presentació comprensiva i lúdica, adaptades a les necessitats dels diferents públics”.

Sota el títol ‘Amb gust de Tarragona’, la nova ruta vol explicar, a través de la gastronomia, els indrets, la història o les tradicions de la ciutat. L’itinerari, que es pot realitzar les nits de juliol i agost, està conduït per un guia d’Auriga que s’encarrega de maridar els plats i còctels proposats pels restauradors amb diferents aspectes culturals de la ciutat com el passat romà, la tradició marinera  o les festes de Santa Tecla.

S’han sumat a aquesta proposta els establiments Mystic, Cafè Cantonada, Xamfrà del Fòrum, Braseria Passadís, Sirco Airlines, Raffa Gelati, Totem Cafè i Ona Restaurant,, oferint així una bona mostra de la gastronomia i l’oci nocturn tarragoní.

Per participar a la ruta cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977225494, enviant un correu electrònic a reserves@aurigasc.com o a través de la web www.aurigasc.com