.

.

TOTS 21

Imatge de l'edició de l'any anterior

Imatge de l’edició de l’any anterior

Una nova edició del torneig de futbol i volei a la Platja de l’Arrabassada se celebrarà el pròxim divendres, 17 de juny, de 17h a 21h. La proposta forma part del cicle Primavera TarragonaJove i està dedicada a fer esport i salut i, al mateix temps, inaugurar la temporada de platges.

Per entrar al torneig, cal reunir un grup de 5 a 8 participants per jugar a futbol o de 6 i 9 participants per jugar a voleibol i inscriu-re’s anotant: el nom de l’equip, número de telèfon de contacte, noms dels i les joves integrants de l’equip, i definir a quin esport es voldrà participar. Aquesta activitat és gratuïta amb reserva prèvia a través de la web www.tarragonajove.org. O bé, enviant un correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat. El termini d’inscripció es tanca el dimecres 15 de juny.

El torneig de futbol platja pertany al programa d’activitats Primavera TarragonaJove, una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) en el marc del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums (Energia Urbana) i amb el suport del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad (PNSD). Està coorganitzat amb la Fundació Casal l’Amic i compta amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i la presència dels “Joves Promotors de Salut”.

Des del passat 8 de juny resten obertes més de 1500 places d’inscripció a les 100 activitats de l’Estiu TarragonaJove mitjançant el web www.tarragonajove.org o bé per l’Espai Jove Kesse (de dimarts a dissabte, de 16.30 a 21h o l’Oficina Jove del Tarragonès, de dimarts a dijouos de 9 a 14h i divendres, de 9 a 13h i dimarts i dijous de 16.30 a 19h).