.

Imatge penjada a Twitter de l’ocupació feta aquesta tarda

Un grup de persones del Camp de Tarragona ha ocupat l’antiga Casa de Sant Josep, darrere el Camp de Mart, des del dia 16 de Jjuliol per obrir-lo a les veÏïnes i construir una proposta de projecte social a la ciutat de Tarragona, han anunciat avui en un comunicat. L’han batejat com a CRAE (Centre Radical Autogestionat Enorme).

“La situació de l’edifici és d’abandonament i es troba en un procès especulatiu en el que ha estat venut al capital privat, denuncien. La seva accio ha motivat la presència dels Mossos d’Esquadra, que han pres nota de la gent que hi entrava.

“Alliberem aquest espai en el context en què el consistori de la ciutat de Tarragona ansia vendre la ciutat i fer el camí de convertir-se en una marca, donant via lliure a l’especulació urbanística i a la pressió immobiliària que comença a expulsar-ne els veïns”, denuncia el grup, que reivindica l’espai públic i obert com un espai de vida, “enfront dels espais tancats que privatitzen l’existència i ens aboquen a una vida individualista i de consum”.

El grup fa una crida a totes les veïnes i a tota la ciutadania de Tarragona a sumar-se a aquest projecte que vol retornar un espai de vida a la ciutat.