.

.

TOTS 21

La consellera Montse Adan fent-se un selfie davant del cub. Foto: David Oliete

La consellera Montse Adan fent-se un selfie davant del cub. Foto: David Oliete

El Mercat Central de Tarragona ha impulsat per Santa Tecla una novetat dirigida al públic més familiar. Es tracta d’un cub gegant amb les figures del Carrilló que es troba instal·lat a l’accés principal del mercat a Plaça Corsini, sota el mateix Carilló. L’objectiu de la iniciativa és donar l’oportunitat als més petits i a les seves famílies d’apropar-s’hi i poder fotografiar-se amb els seus elements festius des d’una distància molt curta.

Les fotografies que formen el cub han estat fetes des d’una posició frontal i elevada, just a la mateixa alçada del carilló, pel que aporta un punt de vista diferent i únic. El cub, que té una mica d’uns 2 metres i mig per costat, té previst romandre instal·lat a la porta del Mercat durant els dies de festa major a la ciutat.

La presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha destacat que “el Carilló s’ha convertit des del seu naixement en un punt de trobada icònic i molt popular entre els més petits. El seu èxit enriqueix encara més l’històric edifici del Mercat Central i iniciatives com aquest cub gegant pretenen dinamitzar encara més el seu entorn i posar en valor la implicació del Mercat i dels seus paradistes amb el teixit cultural, social i festiu de la ciutat”.

V.Tapias