.

L'alcalde, Xavier Armengol, junt amb altres regidors del consistori, tallant la cinta inaugural

Vilallonga del Camp viu de ple aquest cap de setmana la Fira d’Entitats i Comerç, un esdeveniment que s’emmarca en les Festes del Roser, que van començar divendres passat. L’alcalde, Xavier Armengol, acabat d’arribar de l’acte dels 800 alcaldes al Palau de la Generalitat, donava per inaugurat el certamen celebrant la presència dels col·lectius i empreses de la vila a la Fira, a la qual s’hi han sumat enguany tres estands més.

Aspecte del certamen, que s'ubica al Parc de les Parades

La Fira d’Entitats i Comerç, ubicada al Parc de les Parades, ofereix un ampli ventall de la vida associativa i de comerços de la vila, especialment de manualitats i tèxtil, sense oblidar l’agrícola. Aquest nou enfoc de la fira el va idear el consistori en 2007 en observar que l’antiga i tradicional fira agrícola s’estava perdent i s’estava limitant a la presència d’atraccions per la mainada. Aleshores s’ideà un certamen per a les entitats i posteriorment s’amplià als comerços.

És, per tant, un certamen local, però on també hi ha alguns col·lectius del Morell, donava la relació amb Vilallonga, com passa amb l’institut.

La Fira i Festes del Roser es perllongarà fins al dia 12, i per més endavant, Vilallonga prepara el sonat bateig del seu primer gegant. Però això serà més endavant.

Consulteu la programació completa de la Fira i Festes del Roser en aquest enllaç.