.

.

TOTS 21

El Casal Municipal ha omplert aquest dissabte 29 d’abril els 500 seients reservats per veure la Gala Internacional del Primer Festival de Màgia de Torredembarra. La sala s’ha contagiat de l’espectacle dels quatre mags que hi han participat, però sobretot de les rialles arrencades pel presentador de la gala, el mag Issac Jurado, que amb la seva simpatia i humor desimbolt s’ha erigit en l’autèntic protagonista de la vetllada.

El mag Isaac Jurado, presentador de la gala, fent aparèixer un bitllet dins d'una llimona. Foto: Tarragona21.cat

El mag Isaac Jurado, presentador de la gala, fent aparèixer un bitllet dins d’una llimona. Foto: Tarragona21.cat

Amb acudits i trucs interactius, Jurado ha donat ritme a la gala i ha mantingut el públic endollat en tot moment mentre introduïa els altres mags, que han fet espectacles visuals, sense paraules i conduïts per música.

El primer que ha introduït ha estat el belga Sébastien Dethise, que ha combinat malabarismes amb boles i aparicions d’un colom i d’una oca, entre altres. El valencià Mag G. Alexander s’ha valgut del muntatge musical i d’un anell de roba que en qüestió de segons es convertia ara en un barret de cowboy ara en una còfia.

Sébastien Dethise fent aparèixer un colom. Foto: Tarragona21.cat

Sébastien Dethise fent aparèixer un colom. Foto: Tarragona21.cat

Li ha seguit el Mag Fèlix, que no parava de fer aparèixer cartes i copes de cava entre flames en una escalada que ha acabat amb una enorme ampolla de cava i una copa gegant. Jammes Garibo i la seva col·laboradora han estat els últims a actuar, en un espectacular número d’escapisme.

El Mag Fèlix ha fet aparèixer una enorme ampolla de cava entre mocadors. Foto: Tarragona21.cat

El Mag Fèlix ha fet aparèixer una enorme ampolla de cava entre mocadors. Foto: Tarragona21.cat

Demà diumenge, la Gala Familiar

La mostra, que va arrencar la tarda d’ahir amb una espectacle itinerant pels carrers del municipi, clourà demà al vespre amb una altra gala que reunirà tres mags locals: Màgic Jordi, Màgic Titu i Alexis Pardo. Els organitzadors preveuen penjar també el cartell de “complet” per la clausura.