.

Així ha quedat l'interior del Parc Central. Foto: Tarragona21

Així ha quedat l’interior del Parc Central. Foto: Tarragona21

Ensurt sense ferits al Parc Central de Tarragona. Aquest migdia, pels volts d’un quart de 3, part del fals sostre d’un dels passadissos interiors del centre comercial s’ha desplomat. La principal causa de l’esfondrament, segons apunten els mateixos tècnics del Parc, s’atribueix a què la canonada anti incendis hauria rebentat i, per l’acumulació d’aigua, el fals sostre ha acabat cedint.

Com a conseqüència de l’incident, s’ha activat l’alerta pertinent i els tècnics del Parc Central han treballat conjuntament amb els Bombers de la Generalitat. Aquests últims han aillat la zona afectada per garantir la seguretat dels clients del Parc Central. Un cop, membres del Parc i Bombers han fet net del principal material ensorrat, els Bombers han marxat del recinte.

Segons les primeres informacions, l’àrea afectada i les botigues que hi limiten romandran tancades, com a mínim, unes 24 hores. En tot cas, no s’obrirà al públic fins que no es recuperi la normalitat. Tots els indicis apunten a què la canonada hauria cedit de manera “fortuïta”.

Si bé l’espai afectat (un tram de passadís) ja podria obrir demà, el fals sostre no s’arranjarà fins els propers dies, tal i com han indicat fonts del Parc Central.

Aquí teniu les imatges dels testimonis en directe de l’esfondrament de part d’un fals sostre a Parc Central.

JM.SalvatAnna MG