.

.

TOTS 21

El president de la Diputació, amb l'alcalde de Valls, Albert Batet

El president de la Diputació, amb l’alcalde de Valls, Albert Batet

La Diputació de Tarragona i els ajuntaments de Valls i del Vendrell han signat, aquest dimarts al migdia, els respectius convenis que regulen l’aportació econòmica de la institució supramunicipal per a l’adequació d’equipaments i instal·lacions esportives d’aquestes dues seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

La signatura ha anat a càrrec del president de la Diputació, Josep Poblet, i dels alcaldes de Valls, Albert Batet, i del Vendrell, Martí Carnicer, respectivament.

Pel que fa a Valls, el conveni estableix l’aportació de la Diputació de 176.240,72 € per a la millora, conservació i manteniment del pavelló esportiu municipal Joana Ballart, a més de 5.083,88 € per a la millora de la seguretat dels torns d’accés i control, i per a la instal·lació d’un sistema de megafonia al Complex Esportiu Municipal El Fornàs.

Signatura del conveni amb l'Ajuntament del Vendrell. A la imatge, el seu alcalde, Martí Carnicer

Signatura del conveni amb l’Ajuntament del Vendrell. A la imatge, el seu alcalde, Martí Carnicer

En el cas del Vendrell, l’aportació de la Diputació és d’1.291.735,42 €, per a la reforma i ampliació del Pavelló del Club d’Esports Vendrell, sobre el qual l’Ajuntament té un contracte d’usdefruit durant 45 anys.

A banda de la utilització d’aquests equipaments de Valls i del Vendrell per al desenvolupament dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, el conveni signat aquest dimarts estableix que, un cop passat l’esdeveniment esportiu, es destinin de manera obligatòria a l’ús públic per part de la ciutadania.