.

.

TOTS 21

Imatge d’una edició anterior. Foto: Cedida

Un total de 900 triatletes prendran part aquest diumenge al Triatló de Cambrils, un triatló que ja s’ha consolidat com un clàssic dins del calendari català.

Les inscripcions es van tancar divendres dia 2 de juny a la distància Olímpica i dimecres dia 7 de juny a la distància Sprint , han augmentat un 12% respecte els 800 triatletes que van participar en l’edició anterior.

El Parc dels Pescadors i el Passeig de les Palmeres seran l’epicentre del triatló durant tot el cap de setmana, ja que serà el lloc on estarà ubicada l’entrega de dorsals i els stands de diferents marques del sector, els boxs de transició i la meta del triatló.

La prova començarà a les vuit del matí des de la platja de la Riera, on el participants de la distància olímpica començaran amb el tram de natació, dos hores i mitja abans que els de la distància Sprint. Desprès de la natació, serà el torn del ciclisme que transcorrerà principalment pel Vial del Cavet, repetint el circuit de l’any passat, tancat completament al transit. La cursa a peu, molt ben valorada pel seu recorregut, decidirà els guanyadors de la prova. A la cita no hi faltaran un bon grapat de triatletes de nivell.

La distància Super Sprint, la gran novetat

Com a novetat aquesta edició, incorpora la distancia super sprint (350 metres de natació + 10 de bicicleta i 2,5 de cursa a peu) amb la finalitat de poder apropar mes el triatló a les persones que volen debutar al triatló. Un éxit de participació ja que aquesta nova distància ha estat escollida per un centenar de triatletes.