.

Pere Font, d'Unió, ha renunciat a l'alcaldia en favor de Grangel

Pere Font, d'Unió, ha renunciat a l'alcaldia en favor de Grangel

Unió Democràtica de Catalunya de Torredembarra ha emès un comunicat posterior a l’elecció d’Enrique Grangel com a nou alcalde del municipi, després del ple extraordinari d’aquest matí. En el document, Unió subratlla que cal “treballar sense personalismes” i afirmen que no és hora de “criticar, desprestigiar, destruir i anar a fer mal”.

En aquest sentit, Unió remarca que ha signat el pacte “per a la governabilitat del municipi i creiem que la millor opció ha estat donar suport a un nou alcalde, fent-ho tots els regidors del Grup Municipal de Convergència i Unió de forma conjunta i seguint amb fidelitat el que torrencs reclamen, sense personalismes i sense cercar interessos electoralistes com hem anat veient aquests dies”.

Amb tot, Unió li recorda a Grangel que és hora de “treballar en benefici de Torredembarra” però que el seu vot “no és una carta blanca”. Per aquest motiu, destaquen, Grangel haurà de “demostrar que aquesta és la voluntat i la seva gestió ha de ser la de treballar dia a dia fins les properes municipals”.

Unió llença aquest advertiment perquè, al seu entendre, “el nou alcalde és totalment crític amb els anteriors anys de govern” i resolen que “és el moment de canviar absolutament tot i gestionar el dia a dia per superar les dificultats”.