.

.

TOTS 21

Ricomà podrà seure a la Diputació com a representant d'ERC en el ple del pròxim dillluns. Foto: Tarragona21

Ricomà podrà seure a la Diputació com a representant d’ERC en el ple del pròxim dillluns. Foto: Tarragona21

Pau Ricomà podrà ocupar el seu lloc a la Diputació aquest pròxim dilluns en la possessió de càrrecs després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi resol a favor seu.

Segons ha pogut saber Tarragona21 ho ha fet després d’una votació on Ricomà ha obtingut dotze vots dels vint-i-dos possibles davant la Junta Electoral.

Un Ricomà que s’ha mostrat dolgut per la dunúncia presentada pel seu company de partit Eduard Roca, qui havia acusat al regidor d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, s’haver manipulat les signatures presentades davant la Junta Electoral.

Roca, havia presentat un recurs davant la Junta Electoral per intentar guanyar el lloc que ha d’ocupar Ricomà a la Diputació.

El mateix Ricomà ja va dir que trobava molt desencertada la decisió i que les disputes internes del partit s’han de resoldre des de dins. Pau Ricomà es va mostrar molest amb les acusacions i de fet va avisar que es plantejava presentar una denúncia per acusacions falses.

Amb tot això el primer ple a la Diputació que s’ha de celebrar el pròxim dilluns havia quedat a l’aire i pendents de la resolució del TSJC que ha arribat aquest mateix divendres.

Amb la decisió del TSJC queda clar doncs que Pau Ricomà ocuparà la seva cadira al ple de la Diputació el pròxim dilluns quan es constitueixi aquesta.