TOTS 21

La Via Catalana de 2013, al seu pas per Tarragona

La Via Catalana de 2013, al seu pas per Tarragona

Una forta campanya desenvolupada la darrera setmana ha situat Tarragona com la tercera ciutat de les cinc catalanes amb més inscrits de cara a la diada independentista d’aquesta diumenge organitzada pr l’ANC. Tancades les inscripcions, Tarragona compta amb 34.000 persones inscrites, quan divendres passat en tenia registrades 18.000, és a dir, ha gairebé duplicat la xifra en una setmana.

Barcelona se situa en primera posició, amb 207.000 inscrits, seguida de Salt, amb 42.000. Després de Tarragona se situa Lleida, amb 30.000, i en darrer lloc, Berga, amb 28.000.

Missatge enviat des d'un mòbil aquesta setmana a voluntaris de la Diada de Tarragona

Missatge enviat des d’un mòbil aquesta setmana a voluntaris de la Diada de Tarragona

Gent del món independentista s’ha enviat wasapps i s’ha creuat comunciacions per incrementar notablement les inscripcions de Tarragona. Existia un temor que la ciutat quedés en mala posició en el’rànquing’ final d’inscripcions entre les cinc ciutats participants

Toni Rosich, coordinador territorial de l’ANC, ha afirmat a Tarragona21 que «no temíem per la participació i de fet creiem que es pot doblar, ja que molta gent no s’hi inscriurà i vindrà directament a l’acte. Patíem en certa manera pel nivell d’inscripcions, però la darrera setmana ha estat una bogeria i l’exit està assegurat».

J. G.