.

.

TOTS 21

El proper 14 de novembre finalitza el termini de recepció de propostes artístiques per formar part de la programació de la Fira de música emergent i Familiar de Vila-seca 2022. La FiM Vila-seca celebrarà la seva propera edició els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022.

La convocatòria artística de la FiM Vila-seca està adreçada a dues tipologies de propostes: els grups i artistes emergents de qualsevol estil de música moderna que es trobin als inicis de la seva trajectòria i les companyies, grups i espectacles de música per a públic familiar.

Es poden inscriure a la FiM Vila-seca els projectes musicals procedents de Catalunya i només a través del web http://www.fim.cat, on també s’hi troben les indicacions d’inscripció artística.

La selecció, realitzada per Marti Marfà, director artístic, tindrà en compte la qualitat artística de les propostes pel que fa a creació, interpretació i posada en escena, el seu nivell d’innovació i originalitat, el seu caràcter d’estrena i la projecció que la participació a la FiM Vila-seca pot suposar per a un projecte musical.

La convocatòria artística de la FiM Vila-seca finalitza el 14 de novembre de 2021. La programació de la FiM Vila-seca es farà pública durant el mes de març de 2022.

La FiM Vila-seca

La FiM Vila-seca va celebrar la seva edició de represa l’any 2021 després de 5 anys d’aturada en un complex context d’emergència sanitària. Els 5.000 assistents, els 360 professionals acreditats i els 34 projectes musicals participants van tornar a situar-la com a epicentre de les propostes musicals emergents de Catalunya i els territoris de parla catalana, i com a pol de dinamisme del sector.

La propera edició de la fira de música emergent i familiar de Vila-seca vol seguir treballant la recuperació d’un aparador professional de referència, que pretén contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu en un moment de crisi i reptes fonamentals.

L’Ajuntament de Vila-seca, principal organitzador de la fira, aspira a consolidar la FiM com la cita primaveral de música emergent i familiar de Catalunya, tant per a professionals i artistes com per a públic en general del Camp de Tarragona, la Catalunya Sud i el conjunt del país. La FiM Vila-seca també rep el suport de la Diputació de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Totes les novetats de la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca es poden consultar al web http://www.fim.cat i als perfils d’Instagram, Twitter i Facebook.

Més informació a https://www.fim.cat/professionals/convocatoria-artistica/

Redacció