.

Imatge de la passada edició de la nit de vins.

Imatge de la passada edició de la nit de vins.

Un any més, la població de Torroja del Priorat viurà una de les seves nits més esperades de l’any, la setena Nit de Vins. Aquest acte serà el proper dissabte, 23 d’agost de 2014, a les instal·lacions de la piscina municipal, a partir de les 10 de la nit. En la trobada, el públic amateur podrà tastar un vi de cada celler participant, onze de la població i dos de la DO Penedès, per 9 euros. Aquesta entrada donarà dret a participar, també, en el sorteig d’un lot de vins.

Els cellers de la població són: Aixalà i Alcait, El Solà d’Ares, En Números Vermells, Escoda Pallejà, Francès Bretón, Mayol Viticultors, Rotllan i Torra, Sabaté Franquet, Sabaté i Mur Viticultors,  Terroir al Limit i Trio Infernal. Els cellers convidats de la DO Penedès són: Valldolina i Celler Pardàs.

Aquest esdeveniment és una activitat que sorgeix amb la voluntat de donar a conèixer la nostra població, així com els seus excepcionals vins, gràcies a l’esforç dels seus vilatans, juntament amb la col·laboració dels cellers i l’excel·lentíssim Ajuntament de la població.