.

Les persones joves disposaran de més aules en períodes especials d’exàmens a l’Ateneu Juvenil. Foto: Cedida

Des d’aquesta setmana, les persones joves de Cambrils disposen de més espais habilitats per a l’estudi i els treballs en grup. Per una banda, l’Ateneu Juvenil amplia l’oferta de sales adaptades en períodes especials d’exàmens durant el curs escolar, i per l’altra, s’obren dues aules del Casal Municipal de la Gent Gran tots els dissabtes al matí.

La iniciativa ha estat possible gràcies a una col·laboració transversal dels departaments de Joventut i Benestar Social. La regidora de Joventut, Laura Mellau, ha explicat que l’ampliació d’espais respon a una demanda de les pròpies persones usuàries, ja que els espais quedaven petits en època d’exàmens i no hi havia cap opció pels dissabtes.

Per la seva banda, la regidora de Benestar ha afirmat que la bona entesa interdepartamental ha permès oferir el servei amb recursos disponibles a l’actualitat i, per tant, no ha comportat una despesa extraordinària per al consistori.


Altres notícies:


Les noves aules adaptades de l’Ateneu es van obrir el passat dilluns 29 d’abril, en el període especial d’exàmens de final de curs, que és del 29 d’abril al 5 de juny, en el mateix horari de l’equipament habitual, de dilluns a dijous de 7.30 a 21 hores i els divendres de 7.30 a 20 hores. A partir del dissabte 4 de maig, s’habilitaran les dues aules al Casal de la Gent Gran tots el dissabtes de l’any de 09.00 a 13.30 hores. A la segona planta hi haurà l’Aula 1 d’estudi en silenci (Colzes Pelats) i a la tercera planta l’Aula 2 de treballs en grup.

El projecte s’emmarca en l’eix 3 de “desenvolupaments vitals” del Pla Municipal de Joventut 2026, dins l’acció “Estudiem i Treballem”, que contempla aquests espais de treball grupals pensats per a joves i l’aula d’estudi en silenci.