.

La Federació Catalana de Voleibol organitza, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, aquest proper cap de setmana, 4 i 5 d’agost, la sisena prova del Vichy Catalan Volei Tour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja a Torredembarra. La platja de la Paella, al costat del Port, serà la seu del campionat on es podrà veure i gaudir del millor vòlei platja de Catalunya.

Dissabte es disputarà la prèvia del torneig Vichy Catalan, que servirà per establir les parelles que disputaran les grans finals de diumenge, mentre que les parelles que caiguin del quadre principal disputaran el campionat Vichy Plus que finalitzarà el mateix dissabte a la tarda. Diumenge, hi haurà les finals del campionat que es disputarà en paral·lel a la competició mixta, oberta a tots els nivells.

Les grans finals de la prova de Torredembarra es disputaran diumenge a la tarda. A les 17 hores tindrà lloc la final femenina i a les 18 hores la final masculina, tot seguit es procedirà a l’entrega de premis. Les finals es podran seguir en directe des de la platja de la Paella, gaudint de l’espectacle esportiu i de la degustació de producte Vichy Catalan. En cas de no poder assistir –hi també es podran seguir les finals pel canal Esport3, que un cap de setmana més emetrà les finals en directe.

El Vichy Catalan Volei Tour és un esdeveniment esportiu que enguany arriba de la mà de la campanya d’hàbits saludables ‘Estiu saludable’ que té per objectiu promoure hàbits de vida saludables i sostenibles conscienciant de la importància de tenir cura d’un mateix i de l’entorn. En aquest sentit es comptarà amb la participació de marques com Danone, Ecovidrio o Margalef.