.

La dona ha estat rescatada de l'aigua inconscient.

La dona ha estat rescatada de l’aigua inconscient.

És la tercera víctima per ofegament a les platges tarragonines en només tres dies

Una dona de 77 anys i nacionalitat espanyola ha mort aquest dijous a l’hospital després d’haver resultat ferida crítica unes hores abans en ofegar-se a la platja d’Altafulla.

L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut cap a tres quarts d’onze del matí. S’indicava que s’havia tret una dona de l’aigua i que estava inconscient. Els socorristes, que tot just estaven començant el servei, li han començat a fer les maniobres de reanimació fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El servei sanitari ha enviat dues unitats a l’indret i ha continuat la reanimació cardiopulmonar de la víctima. La dona ha estat traslladada en estat crític a l’hospital Santa Tecla de Tarragona, on ha mort aquesta tarda.

Protecció Civil informa que en el moment de l’incident hi havia servei de socorrisme a la platja i onejava la bandera verda. Aquesta tarda ha onejat a la platja bandera groga per marejol.

La d’avui és la tretzena víctima mortal en el període de campanya estival, que va del 15 de juny al 15 de setembre. Les dues últimes van morir a la platja Llarga de Salou i a la platja de la Paella de Torredembarra.

Redacció / ACN