.

Imatge de la recollida del premi.

Finalment la campanya de promoció ‘Tarragona, un secret al Mediterrani’ realitzada pel Patronat Municipal de Turisme ha guanyat el premi a la millor producció audiovisual turística de la península Ibèrica al Festival Internacional de Cine de Turisme Art & Tur. El veredicte es va fer públic el passat divendres 26 d’octubre en una gala a la localitat de Leiria, a Portugal, a la qual va assistir la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez.

La consellera s’ha mostrat molt contenta per haver aconseguit el premi, ja que “suposa un reconeixement internacional a Tarragona com a destinació turística que s’està promocionant intensament i creativament, seguint les tendències i noves formes de comunicació i màrqueting turístic, i una oportunitat per posicionar Tarragona com a destinació de primer nivell, en línia amb altres accions, com l’aparició en la campanya internacional ‘Spain is part of you’ de Turespaña”.

Un secret al Mediterrani

L’espot premiat va ser llançat el 26 d’abril de 2017 pel Patronat Municipal de Turisme i destaca el potencial dels valors patrimonials, culturals i gastronòmics de Tarragona i la col·loca al costat d’icones turístiques nacionals i internacionals de primer nivell. Amb l’eslògan “Tarragona, un secret al Mediterrani”, la campanya de promoció audiovisual va ser el resultat dels estudis de marca de ciutat que situaven la ciutat com una ‘joia desconeguda’ amb moltes possibilitats de créixer en visibilitat i notorietat. Així, Tarragona Turisme va idear un producte audiovisual per donar a conèixer les tradicions, el patrimoni, la gastronomia i la mediterraneïtat en un format innovador.

El vídeo està realitzat per la productora El Dedo en el Ojo i dirigit pel realitzador argentí Patricio Suárez.