.

.

TOTS 21

Cartell promocional de la primera edició de la denominada 'Calçotada Rockin'Fest'

Cartell promocional de la primera edició de la denominada ‘Calçotada Rockin’Fest’

Una promotora de concerts de Tarragona ha organitzat un festival de rock amb calçotada inclosa en un càmping de Tamarit. L’equip de Vòrtex Produccions s’ha decidit a muntar aquesta peculiar cita, que presenten com un ‘híbrid’ de calçotada i festival, a petició dels mateixos músics, que sovint els demanaven de menjar calçots quan actuaven pel territori.

Acabada de plantejar, el ‘Calçotada Rockin’ Fest’, que tindrà lloc el dissabte 28 de febrer, ja està tenint molta acceptació en les xarxes socials. Es vendran un total de 250 tiquets per fer el vermut, menjar calçots i assistir als concerts al preu de 35 euros -20 si només es va als concerts. Hi actuaran bandes de Reus, Tarragona, València i Madrid.

La banda valenciana ‘A-Phonics’, el mític grup reusenc d’estil punk-rock ‘Torazinas’, el grup madrileny post-hardcore ‘Afilador’ i la jove banda tarragonina de punk-rock ‘The Issues’ són les quatre formacions que actuaran en aquesta primera edició del ‘Calçotada Rockin’ Fest’, que se celebrarà al càmping Caledonia de Tamarit.