.

Presentació de la programació dels tallers oberts

Presentació de la programació dels tallers oberts

Avui s’ha presentat davant el programa dels Tallers Oberts a Tarragona, que enguany arriba al seu desè aniversari. Aquestes jornades culturals estan organitzades pels Artistes de la Part Alta, Tallers03, oferirà una programació innovadora.


La Baixada de la Misericòrdia, una de les entrades al casc antic, ha estat l’escenari per iniciar el tret de sortida a la difusió de tot l’enrenou que estant preparant els artistes. Pau López (President de Tallers03) ha comunicat novetats com el quadern didàtic, la col·laboració amb els estudiants d’història de l’art de la Universitat Rovira i Virgili, i l’amplicació d’espais on hi haurà intervencions artístiques.

Pep Escodà ha posat en valor el treball cooperatiu dels socis presentat el seu projecte (in)transferible que recrea un mercat del trasto al seu espai. Al seu torn, Pedro Alba també ha presentat “Flamenco mínimo paraq desahuciados i manifestantes” dins de livinginacaravan, un peça de teatre dins d’una caravana a la Plaça del Rei.

Entre la multitud d’actes, destaca la inauguració de les Jornades en la Expo Col·lectiva a les Voltes del Pallol, amb una proposta de risc; el c atàleg en postals que haurà de completar el propi públic postal a postal o #Instawalk amb els Igers Tgn publicant fotos al compte d’instagram de #Tallers_Oberts, entrant en el sorteig de Instagràfics.

Per a més informació es pot contactar a través del següent mail.