TOTS 21

Aquest nou Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros pretén fomentar i consolidar la importància dels productes locals. Foto: David Oliete

El termini de presentació de propostes per formar part del nou Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros de Tarragona s’allarga fins el proper divendres 18 de juny a les 14.00h. D’aquesta manera es pretén facilitar que més persones interessades puguin presentar propostes i poder ocupar així el màxim de parades possibles del nou mercat.

Cal tenir en compte que les ofertes presentades dins del termini inicial es valoraran en primer lloc, i en el supòsit que encara hi hagi vacants a cobrir, es procedirà a la valoració de les noves propostes presentades durant el termini de pròrroga.

Mercat de productors de venda directa

El nou mercadet tindrà lloc els dissabtes al matí i està destinat a parades de productes de proximitat de venda directa, com fruita i verdura, ous, pa, coques, formatges artesans, embotits, vi i cerveses, olis, conserves, mel, cosmètica natural o flors i planters, entre d’altres. Està previst que l’espai pugui disposar de fins a una quinzena de parades.

Aquest nou Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros pretén fomentar i consolidar la importància dels productes locals, afavorir la seva comercialització i ajudar al desenvolupament comercial de l’entorn i dels petits productors.

Les bases es poden consultar al taulell d’anuncis de la pàgina web d’ESPIMSA: https://bit.ly/3urf8ZF

Redacció