.

.

TOTS 21

L'alcalde i el regidor de Turisme, amb els operadors russos

Amb la seva presència a la fira turística Intourmarket 2014, l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del president del Patronat de Turisme, Benet Presas, ha mantingut diverses reunions tant amb directius dels operadors emissors més importants de turisme rus com amb representants institucionals, per tal d’intercanviar impressions i establir pautes de col·laboració entre el sector públic i privat de cara a poder millorar les perspectives de Salou en aquest mercat.

Aprofitant que enguany Salou ha instal·lat taulell propi dins els estands de les companyies Odeon Rout (Coral Travel i Sunmar) i Tez Tours, l’alcalde i el regidor han mantingut reunions amb directius d’ambdues empreses per tal de reforçar la imatge de la marca Salou i explicar les novetats dels projectes BCN World i el parc de Ferrari, que s’implantaran al costat de la capital de la Costa Daurada; així com el futur port esportiu del Cap Salou.

L’alcalde de Salou i el regidor es van reunir amb el director comercial i membre del consell de direcció de Tez Tours, Alexander Burtin, i amb un propietari i el director general d’Odeons-Coral, Ahmmet Bektas i Yurtsever Goycekm respectivament.

Segons l’alcalde, “ambdós operadors han valorat molt positivament els projectes de futur perquè consideren que suposen importants valors afegits que ens diferenciaran d’altres marques i ens aportaran un plus que qualsevol operador aprofitarà per oferir com nou atractiu al seu client”. Afegia que “BCN World i el parc Ferrari seran importants per donar major competitivitat al nostre producte i per desestacionalitzar la temporada”.

Segons tots els indicadors, aquest mercat es manté molt viu i Salou seguirà essent la primera destinació catalana i espanyola que lidera el turisme rus.

Els representants de Salou van ser presents a la inauguració de la fira, que va anar a càrrec del Mnistre de Turisme rus i el Secretari General de l’Organització Mundial del Turisme.