.

.

TOTS 21

Satisfacció pel ‘gran suport’ rebut per l’Oficina a París de l’Agència Catalana de Turisme

Satisfacció pel ‘gran suport’ rebut per l’Oficina a París de l’Agència Catalana de Turisme

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha mantingut avui diverses reunions de treball i contactes amb agents de viatge francesos, representants turístics catalans i empresaris de la Costa Daurada, en el marc de la fira internacional IFTM Top – Resa, que té lloc a París fins el proper divendres, dia 4 d’octubre.

El batlle ha valorat molt satisfactòriament el “gran suport” rebut per l’Oficina a París de l’Agència Catalana de Turisme, amb la seva directora al capdavant, Josefina Mariné. També ha tingut contactes amb Turespaña i amb destacades empreses de viatge, com Carrefour.

El programa d’avui també ha inclòs trobades amb Voyage Privé, Karavel i Locatour. Així mateix, Pere Granados ha coincidit amb representants de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), com el seu president, Eduard Farriol, entre altres.

Per l’alcalde, “és molt important incrementar la presència del mercat francès a casa nostra” i també treballar per “desestacionalitzar i fer que els turistes ens visitin des de Setmana Santa, fins a finals de juny”.

Cal destacar que el mercat francès esdevé el segon país emissor internacional per a Salou, només per darrera de Regne Unit.