.

Imatge d’arxiu de la primera edició de la fira, celebrada l’any passat. Foto: Cedida

El proper dissabte 11 de maig i després de l’èxit de la primer edició, torna la Fira del Vi a la Canonja. Enguany però, canvia d’escenari i es trasllada a l’aparcament del Mas de l’Abeurador, un espai ampli rodejat d’arbres, a l’entrada del municipi que ofereix un bon escenari per les actuacions musicals que amenitzaran la jornada.

Durant tot el dia, es podran tastar vins de diferents Denominacions d’Origen catalanes: D.O. Montsant, D.O. Terra Alta, D.O. Priorat, D.O. Penedès i D.O. Tarragona i també amb la presència de la D.O. Rioja.

Les carpes de vins es complementaran amb la presència de foodtrucks que oferiran propostes gastronòmiques variades. La Fira tindrà dues sessions, la del migdia que començarà a dos quarts de dotze i acabarà a dos quarts de quatre i la de la tarda-vespre que començarà a les sis i finalitzarà a les 12 de la nit.


Altres notícies:


Les actuacions musicals també hi tindran cabuda. A dos quarts d’una serà el torn de la banda de rock-celta Sal150 i a les set de la tarda tindrem les millors versions de la mà de Popurris Trio.

La Fira del Vi està organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja, amb la col·laboració del Celler del Pallol, que han volgut reafirmar l’èxit de l’any passat amb aquesta nova edició. “Estava clar que després de la gran acollida que va tenir la primera fira, enguany ens tocava preparar-ne una segona edició. L’any passat vam vendre 6.000 tiquets i 1.500 copes i esperem superar aquestes xifres el proper 11 de maig”, ens comenta la regidora de Promoció Econòmica, Lidia Muñoz.

Els preus de les consumicions seran els mateixos que l’any passat. El tiquet per una consumició de vi serà de 2,5 euros, la copa també a 2,5 euros i 10 euros quatre consumicions amb la copa i el portacopes de regal.