.

.

TOTS 21

La nova normalitat comporta reinventar-se, i tot i que pels periodistes, per la festivitat de Sant Francesc de Sales, el nostre patró, el vivim com un dia especial, el passat diumenge entre confinaments municipals i d’altres mesures sabudes per tots, la ‘distància’ per commemorar aquesta efemèride ho va fer del tot impossible.

En aquella enyorada normalitat d’inicis de 2020, Coca-Cola i Coca-Cola European Partners celebraven conjuntament amb el col·lectiu periodístic de la millor forma: compartint una Coca-Cola a la redacció el dia del Sant Patró dels ‘notaris de l’actualitat’ i fent una pausa riallera i divertida en la nostra jornada laboral. Una experiència que estrenyia els llaços i que evidenciava el compromís de la companyia amb l’entorn.

Enguany els del departament de comunicació (i imaginació) de Coca-Cola s’han adaptat al que tocava i han ‘parit’ una magnífica iniciativa: brindis solidari amb Coca-Cola en el ‘Dia del Periodista’. Una excel·lent acció de responsabilitat social, de compromís amb l’entorn i de solidaritat envers aquells col·lectius de persones que ho estan passant malament arran de la crisi provocada per la Covid-19. Molts periodistes hem brindat seleccionant una de les begudes de l’ampli ventall de la marca i que ha servit per recolzar entitats amb aquest brindis com Creu Roja, Càritas Catalunya i el Banc d’Aliments.

Tot un plaer per la secció gastronòmica de ‘Sal i Pebre’ haver pogut formar part d’aquesta iniciativa, agraint a Josep Maria Brugués, relacions externes de Coca-Cola European Partners a la demarcació de Tarragona, les facilitats per ser partícip de la mateixa i, per extensió, a tot l’equip humà de la companyia nord-americana a Catalunya.

Coca-Cola European Partners

Coca-Cola European Partners dona servei a una població de més de 300 milions de persones en 13 països d’Europa Occidental, que inclou Espanya, Andorra, Portugal, Alemanya, Bèlgica, França, Gran Bretanya, Holanda, Luxemburg, Mònaco, Noruega, Islàndia i Suècia. La divisió ibèrica la conformen Espanya, Portugal i Andorra, responsables de l’embotellament, amb una plantilla de més de 4.400 empleats, 400.000 clients i un total de 141 milions de consumidors, dels que 84 milions són turistes. La divisió ibèrica comercialitza 18 marques diferents amb 87 productes i 280 referències. Compta amb vuit fàbriques de refrescos i cinc deus d’aigua mineral natural.

Helder Moya