.

.

TOTS 21

S’ajorna la inauguració de la XXVII Mercat Medieval de l’Hospitalet de l’Infant, prevista per avui divendres 15 de setembre a les 18 h. A causa de la pluja, aquest acte se celebrarà demà dissabte, 16 de setembre, a les 11 h.

Del 15 al 17 de setembre, a l’entorn de l’emblemàtic Hospital del Coll de Balaguer, se celebra el Mercat Medieval de l’Hospitalet de l’Infant. En aquesta 27a edició, al voltant de la Plaça Catalunya s’hi instal·laran un centenar de parades, vint de les quals seran locals, on es vendran productes d’artesania, d’alimentació o de teràpies naturals, entre d’altres. També tindrà lloc el tradicional sopar medieval del dissabte a la Plaça Berenguer d’Entença, amb un espectacle de foc de Toniton. Enguany, com a novetat, aquest àpat començarà més aviat, a les 21:30 h, amb el I Concert Acústic, a càrrec de La Torna.

A més, com cada any, hi haurà diverses cercaviles musicals i espectacles de carrer gratuïts, tallers i demostració d’oficis per tota la ubicació del Mercat (de llauner, bufador de vidre, fuster, cisteller, picapedrer i encunyador de monedes) i un espai de jocs tradicionals per a la canalla al carrer Estació.