.

.

TOTS 21

Robert Vendrell (Unió Democràtica de Tarragona)

Robert Vendrell (Unió Democràtica de Tarragona)

En el mateix moment en que vaig resultar escollit per formar part de la candidatura de CiU a l’Ajuntament de Tarragona vaig dir que la meva incorporació a la política “retribuida” tenia data de caducitat. Després de 20 anys de militància al partit tenia la oportunitat de representar el pensament polític d’Unió Democràtica de Catalunya al plenari de l’Ajuntament i de ser altaveu d’aquest pensament. Ara aquesta etapa es tanca i més enllà del disgust inicial per les formes en que això s’ha produït, no vull marxar sense donar-vos les gràcies a tots.

GRÀCIES als pares. Amb el seu mestratge i el seu testimoni em van educar en uns valors que han estat sempre presents. A casa vam viure amb intensitat la política i això suposo que va influir de manera decisiva en els compromisos que després hem anat assumint tots els germans, des de diferents opcions polítiques, però sempre amb la voluntat de servir i compromesos amb la realitat social del país. La família de llavors i la meva família d’ara, va ser i és un lloc de trobada i puntal imprescindible. Amb encerts i desencerts, amb dificultats i alegries, però sempre hi són.

GRÀCIES a la parròquia que em va acollir ara ja fa poc més de 30 anys i sobretot al seu prevere. Hem van ajudar a refermar el meu compromís social. Sense el seu testimoni i acompanyament em costa imaginar que hauria fet. Allí vaig descobrir el treball amb els infants i joves i em vaig incorporar en el camp de la educació en el lleure, compromís que encara avui mantinc.

GRÀCIES a tots vosaltres, companys i militants d’Unió Democràtica de Catalunya. Em vau fer molt feliç al fer-me confiança i deixar-me ser Regidor del nostre Ajuntament. Hem sap molt greu si us he defraudat i no he fet allò que de mi esperaveu. No m’ha mogut mai l’ànsia de protagonisme ni el voler figurar. He intentat treballar en favor del nostre projecte comú de CiU però molt especialment en favor del nostre partit. Perdoneu allò que no us hagi agradat de la meva gestió, no hi busqueu però una mala intenció o una voluntat de ferir i/o fer mal perque no ha existit mai en la meva actuació.

GRÀCIES a totes les entitats de la ciutat que he conegut durant aquests quatre anys. M’heu obert les vostres portes i m’he sentit molt acollit i estimat. Potser no he pogut fer gran cosa per vosaltres i apartir d’ara encara menys, però podeu comptar amb mi si us sembla que us puc ajudar en res.

GRÀCIES a tots els col.lectius de gent amb els que he mantingut reunions. A molts de vosaltres se que us he decepcionat i que esperaveu més ajuda meva en les vostres reivindicacions, de veritat que ho lamento. Hem queda la tranquilitat de saber que mai us he enganyat i que encara que fos políticament incorrecte i que sabia perfectament que no us agradaria, us he dit la veritat. No us he enganyat ni he intentat jugar amb vosaltres per guanyar una falsa simpatia o pretendre uns suposats vots en uns comicis.

GRÀCIES a tots els companys de Consistori. Ha sigut un veritable plaer compartir taules de reunions i espais de debat amb vosaltres. Des de la discrepància en el projecte polític però amb el convenciment que tots treballavem per una ciutat més digna i al servei de les persones.

GRÀCIES a tots els treballadors dels serveis informatius de la ciutat. Premsa escrita, ràdios, televisió i digitals. Se que mai no us he donat el titular que us hauria agradat i sobretot ara, en aquest final. Mai us he buscat però sempre us he atés quan m’heu trucat. Ara heu respectat escrupulosament i amb exquisita elegància el meu silenci i heu entés que una vegada més defugís les estridències i el resó mediàtic.

GRÀCIES a tots els treballadors de l’Ajuntament. Amb la gran majoria de vosaltres no ens hem conegut, però en tots vosaltres he trobat l’ajut necessari quan us he necesitat. En tots vosaltres he sentit la professionalitat de la vostra feina i el compromís amb el funcionament de la casa.

Ara, just quan fa una setmana del meu cessament com a Cap Local d’Unió Democràtica de Catalunya a Tarragona, només puc dir gràcies, gràcies, gràcies i moltes i moltíssimes gràcies!

Robert Vendrell