.

EMAS és un sistema comunitari de gestió i auditoria mediambientals que reconeixen les organitzacions que milloren el seu acompliment ambiental de forma contínua.

L’Ajuntament de Torredembarra ha estat reconegut aquest migdia com a organització que rep el certificat EMAS de manera ininterrompuda en els darrers deu anys. El guardó l’ha recollit l’alcalde, Eduard Rovira, en el marc de l’acte Marketplace Ambiental i Premis EMAS Catalunya 2018, que ha tingut lloc al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, sota l’organització del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el ClubEMAS (associació d’organitzacions registrades EMAS a Catalunya). L’acte l’ha presidit la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, amb la participació del president del club EMAS, Martí Puig i la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat, Mercè Rius.

EMAS és un sistema comunitari de gestió i auditoria mediambientals que reconeixen les organitzacions que milloren el seu acompliment ambiental de forma contínua. En el cas de Torredembarra, en l’àmbit de les platges.