.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra. Foto: ACN

Imatge d’arxiu d’un agent dels Mossos d’Esquadra. Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dilluns, a la Pobla de Mafumet, quatre persones d’entre 20 i 37 anys, com a presumptes autors d’un delicte continuat d’estafa.

La investigació policial es va iniciar quan la filla d’una persona difunta va denunciar que s’havien efectuat càrrecs bancaris a una de les targetes de crèdit que encara tenia activa la difunta. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus va fer-se càrrec de la investigació i va efectuar el seguiment de l’activitat delictiva fins a localitzar els autors a la Pobla de Mafumet.

Els estafadors, que es movien per diferents localitats del Camp de Tarragona, van fer compres fraudulentes en establiments de restauració, centres d’estètica, de telefonia mòbil i d’hoteleria, per un valor conjunt de 4.430 euros. A més, en alguns establiments també van deixar sense pagar factures de serveis contractats.

Finalment, el passat dilluns es va localitzar i detenir els quatre estafadors a la Pobla de Mafumet.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar com van aconseguir la targeta i si poden estar implicats en altres estafes similars.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona el 30 de maig.