.

El Contacontes, al seu pas per Perafort

En aquests moments s’està desenvolupant el cicle de contes “Bestioles que surten del cau” a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès, gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana. Aquestes sessions ja s’han fet a Creixell, Vilallonga del Camp, Salomó, la Nou de Gaià, el Catllar, la Canonja, Roda de Berà i Perafort, amb gran èxit de participació.

Durant aquest mes de juny se n’han realitzat a la Biblioplatja de Torredembarra, a l’Espai biblio-centre J. Manresa de la Riera de Gaià i demà, 26 de juny,  es faran a la Biblioteca Municipal d’Altafulla.

Un dels equipaments que ha fet i continua fent un paper fonamental en la vertebració cultural del país és la biblioteca, les biblioteques. No només per la seva tasca “ànima” de catalogació i consulta de llibres, revistes, contes…. sinó per tota l’activitat social que genera al seu voltant. Les biblioteques i punts de lectura de la comarca “estan fent un esforç important per tal que la població tingui accés al coneixement sigui de la manera que sigui i amb una atenció especial als infants que són els més fràgils de la societat”, subratlla el Consell Comarcal.

Aquest cicle ha estat programat amb quatre contacontes amb una àmplia experiència en explicar històries, tant a grans com a petits. En aquest cas, els contes van dirigits a nens i nenes. L’Agustí, l’Imma, la Rat i la Karme també tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques.