.

Imatges de l’equip Sub10 (superior) i Sub14 masculí (inferior). Fotos: Cedides

Aquest cap de setmana passat s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Clubs de les categories de promoció, a l’estadi Moisés Llopart d’El Prat de llobregat.

L’Escola del Club Atletisme Tarragona ha classificat, per primer cop, equips en totes les categories, portant a participar una exitosa xifra de fins a 93 atletes que formaven els 8 equips.

Cal destacar la victòria al campionat de l’equip Sub14 masculí, que revalidava el títol de pista coberta; l’equip Sub10 masculí, que va finalitzar en 3a posició; i les integrants del 3×600 de la categoria Sub12 femení Duïna Borredà, Diana Garcia i Nora Montoliu, que van batre el rècord dels campionats amb un temps de 5’52”54.

Les atletes Sub10 femenines van aconseguir la 14a plaça. Els equips Sub12 femení i masculí van finalitzar en 4a i 12a posició respectivament. La categoria femenina Sub14, va obtenir la 7a plaça. I en la categoria Sub16, l’equip femení va acabar en 10è lloc, i el masculí en el 12è.