.

.

TOTS 21

Pierre Reach. Foto: Cedida
Pierre Reach. Foto: Cedida

El proper concert a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca serà protagonitzat pel prestigiós pianista Pierre Réach, un dels pianistes francesos més reconeguts a nivell internacional. El concert tindrà lloc el divendres 20 de gener a les 8 de la tarda i les entrades es poden adquirir a www.auditorijosepcarreras.cat.

Réach és professor doctor Honoris Causa per la Universitat de Xangai i ha estat distingit amb l’ordre de Cavaller de les Arts i les Lletres pel Ministeri de Cultura de França. L’artista ens explica, amb les seves pròpies paraules, el concert que oferirà a Vila-seca:

“Soc molt feliç d’oferir un recital dedicat a Beethoven en el magnífic i estimat Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Tinc molts meravellosos records en aquests sala amb grans artistes vinguts de tot el món per tocar durant tants anys al nostre festival.

I també perquè l’auditori és el lloc magnífic on estic enregistrant la integral de las sonates de Beethoven. Aquest concert és molt important per a mi, i en aquesta ocasió tindreu la primícia del projecte de la meva vida.”