.

La presentació, que anirà a càrrec d’Antonio Barrero, director del FIC-CAT, comptarà amb la presència del protagonista, Joan Ximénez ‘El Petitet’.

El proper dissabte, a les 22.00 hores, l’emblemàtica Pedrera de l’Elies de Roda de Berà  acollirà la projecció del documental ‘Petitet’, de Carles Bosch. La projecció s’emmarca dins  del programa ‘Estiu a la Pedrera’, promogut per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà. ‘Petitet’, coproduïda per Lastor Media i TVC, va ser guardonada  al FIC-CAT 2018 amb el Premi Millor Documental, atorgat pel Jurat, i el Premi del Públic.

La presentació, que anirà a càrrec d’Antonio Barrero, director del FIC-CAT, comptarà amb la presència del protagonista, Joan Ximénez ‘El Petitet’, el qual no va dubtar en cap moment tornar a venir a Roda de  Berà per explicar com va viure tot el procés del documental en primera persona.

L‟obra explica la història de Joan Ximénez Valentí -conegut com ‘El Petitet’ -ex-músic gitano barceloní fill d’un dels ‘palmeros’ del mític Peret, el qual va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba a l’escenari d’un gran teatre de la ciutat i, ara, per complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos –genials però poc disciplinats- i aconseguir que s’entenguin amb una orquestra simfònica.

És una història d’esforç, de constància i de superació personal que no deixarà indiferent a ningú.