.

.

TOTS 21

Ajuntament de Perafort.

 

Hi haurà ajudes per a l’adquisició de llibres i matrícules, per al transport escolar i per a famílies en situació d’atur 

 

Els ajuts van des dels 70 € pels cicles educatius més baixos fins els 225 € pels estudis universitaris o els 340 € pels qui estudiïn fora del municipi 

 

Enguany l’Ajuntament de Perafort i Puigdelfí ha decidit augmentar en un 20% les quantitats dels ajuts per a estudiants per al curs 2022/23.

En concret, per aquest any s’obren tres línies d’ajuda: per a l’adquisició de llibres i matrícules, per al transport escolar i una ajuda extraordinària per a famílies que estiguin en situació d’atur.

Aquells estudiants o famílies que vulguin obtenir aquestes ajudes hauran d’emplenar i signar una sol·licitud i presentar-la a l’Ajuntament fins el 31 de desembre.

Les ajudes per a l’adquisició de llibres i matrícules van des dels 70 € pels cicles educatius més baixos (educació infantil), fins els 225 € pels estudis universitaris, o els 275 € pels alumnes dels centres d’educació especial. Els ajuts de transport pujaran fins els 340 € en el cas dels alumnes que estudiïn fora de Perafort i Puigdelfí i seran de fins a 175 € pels que realitzin activitats acadèmiques a centres universitaris a distància.

L’increment de les ajudes es va aprovar en el ple de 27 de setembre i actualment estan en període d’exposició pública, motiu pel qual, si no hi al·legacions, quedaran aprovats definitivament el 29 d’octubre. Un cop quedin aprovats definitivament,  s’obrirà la convocatòria i se’n  farà difusió i es repartirà un díptic amb tota la informació i els requeriments per demanar aquestes ajudes.

Redacció