.

Des del passat 5 de juliol és oberta la matrícula per a l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Des d’aleshores i fins al dimarts 23 d’octubre, concretament, estarà obert el termini per apuntar-se als estudis de grau (de Geografia i Història i d’Enginyeria en Tecnologies Industrials ) i al curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys. El període de matrícula previst per als cursos que ofereix el Centre Universitari d’Estudis d’Idiomes a Distància (CUID), és a dir, Francès A1, A2, B1 i B2 i Anglès dels nivells A1, A2, B1 i B2, és del 3 de setembre al 8 de novembre.

L’Aula Universitària de la UNED està ubicada a l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, on el professorat atén l’alumnat personalment dos dies a la setmana, mitjançant classes presencials i sessions tutorials. Aquest serà el 5è curs que s’obrirà, per facilitar l’accés dels joves i adults del municipi i de la resta de la demarcació als esmentats ensenyaments a distància, tal com recorda la regidora d’Ensenyament, Núria Ortiz.

Per formalitzar la matrícula cal adreçar-se al Centre Associat UNED-Tortosa, del qual depèn l’Aula, que està situat al c/ Cervantes 17 de la capital del Baix Ebre (adreça de correu electrònic: info@tortosa.uned.es i telèfons: 977 443 104 i 977 443 108). Per demanar més informació es pot trucar al telèfon 663 321 811 o escriure un correu electrònic a l’adreça josborruey@tortosa.uned.es